Програмиране с Yii

програмиране с Yii

Защо сме избрали програмиране с Yii? Това е отличен framework, написан на PHP5 и JQuery, произведение на open source индустрията. Името му идва от съкращението на последните три думи на фразата „Is it fast? … Is it secure? … Is it professional? … Yes, it is!“.

Предимства при програмиране с Yii

Негово основно предимство е отличната производителност спрямо конкурентите като CakePHP, Codelnighter и др. В комбинация с кеш APC, Yii може да приеме и обработи до 670 заявки в секунда от потребители на приложението. Тази бързина се дължи на техниката „lazy loading„, която не включва class докато не бъде използван за първи път, не създава обект, докато не бъде достъпен. Точно поради тази причина Yii е изключително подходящ за корпоративни проекти и то от голям мащаб със собствена бизнес логика.

Проекти, подходящи за програмиране с Yii

Например web приложения за складове, офиси, приложения като услуги, административни приложения, изцяло съобразени с вашите персонални изисквания. Така ще можете в реално време да следите процесите на производство, различни видове наличности, отчетността по проекти и услуги. Това ще става бързо и лесно през интернет.

Характеристики при програмиране с Yii

Yii притежава 3 основни характеристики за web development. Той е бърз, сигурен и следва MVC модела на програмиране. Може лесно да бъде интегриран с друг софтуер,а това понякога е много сложен процес. Yii притежава много вградени инструменти с AJAX, а в комбинация с Bootstrap 3 има и пълна поддръжка на смартфони и таблети.
Разгледайте нашия проект на Yii, който представлява система за потребителски Link Building с две роли: администратор и потребител. Създавате потребители, кампании, клиенти, списъци с линкове и логове за всяко действие. Системата предлага графични анализи. Разгледайте тук нашия проект на Yii
За администратор: admin
За парола: admin
За потребител: outreach
За парола: outreach

Posted on 24.07.2015 in Без категория

Share the Story

About the Author

Webrabotilnica е поделение на ИТ АКАДЕМИЯ АД (ЕИК: 115310365 гр. Пловдив) и се занимава над 4 години с изработка на сайт и SEO оптимизация. Освен с CMS системи, изграждаме сайтове с Yii, виртуализация на сървъри и др.
Back to Top